Supervisie & coaching

Als je de opleiding tot GZ psycholoog volgt en voor je registratie als master psycholoog/orthopedagoog SKJ is het nodig dat je een specifiek aantal uren supervisie volgt. 

Het begeleiden van collega's is iets wat ik als zeer waardevol en ook zeer inspirerend ervaar. Het delen en samenbrengen van kennis en ervaring is voor beide partijen leerzaam, mijn visie is dan ook dat supervisie het productiefst werkt als er sprake is van een gelijkwaardige en respectvolle interactie. Daarnaast ben ik van mening dat er een positieve synergie moet zijn tussen jou als supervisant en mij als supervisor. Dat betekent dat we voorafgaand aan eventuele samenwerking altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben. Dat gesprek is kosteloos.

Wat heb ik te bieden:

Ik sta geregistreerd als Supervisor Nip en ben opgenomen in het register Docenten van het CRKBO

Op de website kun je al iets lezen over mijn achtergrond. Met name de onderwijskennis en de kennis van jeugdzorg in combinatie met GGZ zijn heel waardevolle ervaringen die ik inzet tijdens de supervisie. Daarnaast ben ik ook als moeder ervaringsdeskundige dus kan ik mij ook in die rol goed inleven. Verder ben ik creatief en denk graag buiten de kaders, waardoor de supervisie dynamisch is en we vanuit verschillende invalshoeken tot (nieuwe) inzichten komen. 

Het belangrijkste blijft echter jouw leerproces en de vragen die je daarbij hebt. Ik volg jou en probeer je daarbij zoveel mogelijk  uit te dagen om je eigen stijl te ontwikkelen en tot eigen oplossingen te komen. 

kosten per sessie bedragen € 95,-

Een sessie bestaat uit:

  • Face to Face: De tijdsduur van een sessie is ongeveer 45 minuten.
  • Administratief: De voorbereidingstijd, het lezen van door jouw aangeleverde informatie, is ongeveer 15 minuten.

na iedere sessie stuur ik je een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Als Docent CRKBO reken ik geen btw.

 

Indien je supervisie van mij zou willen ontvangen stuur dan  een mail naar info@praktijkvangrevenstein.nl

Vermeld daarbij ook je telefoonnummer dan neem ik contact met je op.